Zonder de paarden ben ik niet compleet

Ik ga al met paarden om sinds ik 4 jaar oud ben. Langzaam is deze hobby gegroeid tot een mooi bedrijf waarbij ik mensen kan helpen. Zonder de paarden zou mijn bedrijf dus ook niet bestaan, ik ben namelijk van mening dat de paarden meer doen dan ik zelf. Lees hier meer over de paarden die gebruikt kunnen worden in de sessies.

Murphy

Murphy heeft de meeste levenservaring. Zij is geboren in 1995 en inmiddels al lang met pensioen. Wel doet ze nog regelmatig mee met de coaching. Juist omdat zij een oudere wijze dame is geeft zij een vertrouwd gevoel waarbij ze vaak een zetje in de goede richting geeft.

Maddy

Maddy is de kleinste van het stel. Maddy is een hele lieve, voorzichtige merrie die vooral veel ingezet wordt bij het rijden. Maddy en ik zijn heel erg op elkaar ingespeeld. Ze weet precies wat ze moet doen om de ruiter het vertrouwen te geven.

Meaghan

Meaghan is het meest expressief van de kudde. Zij laat alles groot zien, waardoor ze vaak een duidelijke spiegel laat zien. Voor het rijden is zij minder geschikt. Meaghan is voor de wat dapperdere ruiter.

Roos

Roos is heel zacht en voorzichtig in haar karakter. Ze is erg open en rustig waardoor ze vooral een troostend en veilig gevoel geeft. Daarom is zij een ideaal paard voor de coaching.
Met rijden kan ze te gevoelig zijn en vind ze dingen snel spannend.

Amor

Amor is de enige ruin in de groep. Hij is erg lang hengst geweest waardoor hij erg duidelijk is in wat hij laat zien. Daarnaast is hij erg lief en wat terughoudend. Hij is ook erg fijn bij het rijden, hij geeft veel vertrouwen en heeft een rustig karakter.


Evy’s paarden zijn heel lief en betrouwbaar

A.