Ik geef speciale trainingen aan om aan de gang te gaan met je doelen. Deze trainingen heb ik samengesteld op basis van mijn ervaringen en de meeste hulpvragen die ik krijg. Ik wil iedereen zo goed mogelijk helpen dus heb ik voor de meest voorkomende hulpvragen all-inclusive trainingen samen te stellen. Natuurlijk hoef je niet gelijk een training te doen, losse privélessen zijn ook mogelijk bij iedere hulpvraag.

De trainingen

Lees verder voor de trainingen.

Omgang met paarden

In deze training help ik je met problemen waar je op de grond tegenaan loopt, deze problemen kunnen verschillen, zoals: angst alleen op stal bij een paard, angst bij het opzadelen van een bijtende manegepony, angst omdat je geen paarden gewend bent en je van de reacties schrikt, angst met een paarden uit een paddock of weiland halen, etc.

Angst tijdens het rijden

In deze training help ik je met problemen waar je met rijden tegenaan loopt, deze problemen kunnen verschillen, zoals: Je bent afwachtend met rijden omdat je slechte ervaringen hebt zoals vallen, controle kwijt zijn of iets anders, je wilt weer rijden na een paar jaar en het is toch intenser dan je dacht, je wilt gewoon weer ontspannen kunnen rijden, etc.

Galopangst

In deze training help ik je met problemen waar je tijdens de galop tegenaan loopt, zoals angst om de controle te verliezen, te vallen, balans te verliezen, etc

Coaching

Met behulp van de coaching kunnen we je denkpatronen bekijken en beïnvloeden